Vélemények

Korrekt, a megrendelő igényeit szem előtt tartó vállalkozás. 2016 tavaszán családi ház építésével kapcsolatban kerestük meg a Fabetopa System Kft-t, komoly számításokon alapuló költségvetéssel és ütemtervvel készültek. Az építkezés során végig tartották magukat az ütemtervhez és a költségvetéshez. Ha kérdésünk vagy problémánk volt, nyugodtan fordulhattunk hozzájuk, az elszámolások tételesen, számlák és az elvégzett munka alapján történtek. Folyamatos jó kapcsolatban, napi szinten egyeztetve építették fel a házat, jó szakemberekből álló csapattal, határidőre.

Szabó Antal (Debrecen, Sajtár utca)


Ezúton szeretném megköszönni az eddigi közös munkáinkat. A kivitelezések során felmerülő kérdéseket és problémákat rugalmasan oldottátok meg. A munkákat időben, a megbeszélt időben elkezdtétek és azokat a mai követelményeknek megfelelően átadtátok, befejeztétek. A szakterületetek új technológiai megoldásaira is nyitottak vagytok, így az új kihívásoknak is könnyedén megfeleltek.

Bízva további sikeres együtt működésben, köszönöm az eddigi munkáitokat!

Simon Kornél/Karbantartási Csoportvezető (Flexiforce Hungary Kft.)


A Fabetopa System Kft. 2015-ben Debrecenben épített fel egy családi házat részemre. Az elvégzett munkával elégedett voltam, ütemterv szerint mindent időben, jó minőségben elvégeztek. Folyamatosan konzultáltunk és mindenben együttműködőek voltak. A testvéremnek is ajánlottam a céget és 2016-ban nekik is felépítettek egy családi házat.

Bodogán Péter (Szűcs István utca)


Mi 2015-ben kerültünk kapcsolatba a Fabetopa System Kft.-vel. Egy családi ház kész terveit vittük el, melyre nagyon részletes, mindenre kiterjedő árajánlatot készítettek. A megállapodásunknak megfelelően a munkát pontosan kezdték. Bármilyen kérdésünk volt, mindig odaillő választ kaptunk, ha több lehetőség volt azt is felvázolták és rajtunk állt, hogy melyiket válasszuk. Teljesen korrekt csapatot ismertünk meg, akik szakmailag felkészültek voltak. A munka folyamatos volt, a határidőket betartották, nem volt csúszás az átadáskor sem. A cégvezetők naponta személyesen meggyőződtek a munkavégzés folyamatáról és minőségéről, aminek mi kimondottan örültünk. Az építőanyagok pontosan lettek kiszámolva, nem maradt a “nyakunkon” semmi. Összegezve tehát mindenkinek csak ajánlani tudjuk a céget.

Papp János (Keresszegi utca)


 A FABETOPA 2005 őszétől 2006 őszéig építette az ikerházunkat. Elsőre azért választottuk őket mert ők adták a legrészletesebb és a legjobban kidolgozott árajánlatot. Farkas Józsi és Beke Laci mindketten fiatalosan és rugalmasan kezeltek minden felmerülő problémát. Bármmelyik anyagot vagy akár munkafolyamatot én is beszerezhettem ha jobbat vagy olcsóbbat találtam vagy volt szakember az ismeretségi körünkben az adott munkára. Így pl. az ikerszomszédunknak az apukája csinálta náluk a villanyszerelést mivel ő villanyszerelő. A mi ismeretségi kürünkben pedig volt egy műszaki ellenőr, ő többször megtekintette az építkezést és a felmerülő kifogásait komolyan vették és teljesítették Józsiék így tökéletes lett a ház műszaki szempontból is. Ha bármi probléma merült fel mindig emberi módon meg lehett velük beszélni, és megoldást találtak bármilyen problémára. Az emberik nagyon összeszokot és válogatott profi társaság akik már félszavakból is megértik egymást. Józsinak egyébként összes szakmunkából a szakmunkásvizsgája is megvan a diplomái mellett így minden munkásával mint szakmabeli kollega tud beszélni és követelni, plusz még folyamatosan tovább is képzi magát, így minden új anyaggal és technológiával kapcsolatban is képben van, különösen az épületgépészetben, de az alapszakmunkák minden csínját-binját is jól ismeri. Csakúgy mint Beke Laci aki szintén kiváló mérnök.

De a legfontosabb hogy mindketten elhivatottak és szeretik amit csinálnak!

Ezér csak ajánlani tudom őket minden építkezőnek és házfelújítónak is.

Tímár László (Zoványi Jenő u.)