Épületgépészeti tervezés, kivitelezés

A FABETOPA SYSTEM Kft. elsődleges profilja épületgépészeti, technológiai rendszerek tervezése és kivitelezése, a megvalósulástól a rendszeres karbantartásig. A tervezési tevékenységünket kibővítettük a manapság fokozatosan előtérbe kerülő energiaracionalizálási igények kielégítésére irányuló energetikai felmérések, tervek készítésével, valamint az ezekhez kapcsolódó szaktanácsadással (intézmények, épületek energiafelhasználásának racionalizálása, javaslat az energiafelhasználás csökkentésére, minimalizálására), meglévő, nem megfelelően működő rendszerek beszabályozásával, átalakításával, kijavításával.
Vállalkozásunk megalakulása óta több száz társasházi lakás, közintézmény, termelő üzem teljes körű gépészeti (hőszivattyús fűtés-hűtés, gázellátás, vízellátás-csatornázás, napkollektoros melegvíz termelés és szellőzés) tervezését, valamint kivitelezését végezte el. A társasházak gépészeti munkái mellett – természetesen – évek óta a magánszemélyek részéről felmerülő tervezési és kivitelezési igényeket is maradéktalanul kielégítjük.
Szakembereink a munkákat terv szerint végzik állandó helyszíni mérnöki művezetéssel. Az elvégzett munkák dokumentálásra kerülnek (digitális fényképezés, megvalósulási terv).